Különleges éttermek
Különleges éttermek

Aki sokszor jár étterembe, az egy idő után azt tapasztalhatja, hogy unja a hagyományos kiszolgálást, valamint a sztenderd ételeket és inkább valami változatosságra vágyik. Ha Ön is ebben a cipőben jár, akkor most felhívjuk a figyelmét egy igazán eredeti vállalkozásra, a különleges éttermek közül.

A székesfehérvári Hatpöttyös étteremben fogyatékkal élők szolgálják ki a vendégeket, ezért egy igazán érdekes élményt jelent az ide történő látogatás. A különleges éttermek közül, sok esetben esik a fehérváriak választása erre a vendéglátóegységre, mert kíváncsiak arra, miként zajlik itt a munka.

Azt is meg kell említeni, hogy a hely fontos értékkel bír a fogyatékkal élők számára, mert ők egyébként nagyon nehezen találnának munkát a hagyományos munkaerő piacon. Arról sem szabad elfeledkeznünk, hogy így a hátrányos helyzetű emberek kiegészítő pénzforráshoz juthatnak,

ami az esetükben bizony aranyat ér. Amennyiben támogatni szeretne egy ilyen nemes ügyet, akkor a különleges éttermek közül válassza a Székesfehérváron lévő Hatpöttyös éttermet, mert itt nemcsak a hasát tömheti meg, hanem a lelke is feltöltődhet, a jótékonykodásnak köszönhetően!