A bordásfal fontos része a tornateremnek

Az iskola minden gyermek számára meghatározó, hiszen életük egy jelentős szakaszában ez az intézmény gondoskodik fizikai és szellemi fejlődésükről. Mindkettőhöz elengedhetetlen a megfelelő felszereltség.

A szellemihez a megfelelő könyvek, írószerek, füzetek. A fizikaihoz a kellőképpen felszerelt tornatermek, amiknek az egyik létfontosságú kelléke a bordásfal. Ezen számos gyakorlatot lehet végezni, ami a test megerősödését szolgája, így járulva hozzá a gyerekek fizikai fejlődéséhez. Ugyanakkor az is köztudott, hogy a bordásfal nemcsak az iskolák tornatermeiben fordul elő, hanem a gyógytornában is rendkívül fontos eszköznek számít. Gyakran ennek a segítségével sikerül olyan gyakorlatokat végezni, amelyek a páciensek beteg és legyengült testrészeit újra megerősítik.

A Tactic Sport nevű webáruházban most olyan bordásfal kapható, amilyet a svéd gyógytornászok is alkalmaznak terápiáik során, ami már önmagában is egy jó ajánlólevelet jelent. Az említett webáruházban lehetőség van a termék cseréjére, ha az valamiért nem felel meg az igényeknek.