Öblítő választék

Manapság már nem elég annyi, hogy a ruha tiszta legyen, hanem szükség van egy olyan illatra, ami sokszor háttérbe szorítja a legnívósabb parfümöket is.

Ez könnyedén elérhető az öblítő kellékkel, amiből temérdek fajtát lehet megvásárolni, a legkisebb boltokban és a legnagyobb szupermarketekben. Több típusú öblítő áll rendelkezésre. Talán a legismertebbek közé tartozik az, amelyet a mosógép adagolójába kell helyezni. A gép pedig az utolsó öblítésnél a ruhához adja vízzel hígított formában. Ezek mindenképp költséghatékony és gondmentesen alkalmazható típusok. Létezik még az az öblítő is, ami tulajdonképpen nem más, mint egy különleges parfümfajta.

Ez a természetes illatosítást teszi lehetővé. A háziasszony maximum 20 cseppet kell belőle hozzáadjon a ruhákhoz mosás előtt. Ez sokkal jobbnak bizonyul, mint az illóolaj, mert könnyebben keveredik a vízzel. De ez a változatú öblítő alkalmazható a szárítógépbe téve is. Ekkor egy ruhadarabra cseppenthető a termék a kívánt intenzitásnak megfelelően.