borbély szalon
Borbély szalon

Hatalmas konkurencia uralkodik mindenhol a fodrászszalonok között, így nem meglepő, hogy mindegyik igyekszik valamivel kitűnni. Ma már nem úgy működnek a dolgok, mint régen, hogy vendég jött, a borbély levágta a haját, megigazította a szakállát és ment is tovább, aztán a kliens vagy visszatért, vagy nem. Egy budapesti borbély szalon (0620 505 5052; 1062 Andrássy út 76.) több módon is kitűnhet a versenytársai közül.

Ez a hely már abban a pillanatban meglepi a vendéget, amint belép az ajtón, ugyanis itt kizárólag hölgy borbélyok dolgoznak. A munkájukat látva, ez egyáltalán nem probléma, hiszen egy női szem gyakran pontosan látja, hogy melyik az a frizura, ami a vendégének stílusához, egyéniségéhez legjobban passzol. Ezt a hajviseletet nagyon ügyesen, profi módon el is készítik neki.

Az uraknak olyan érzésük lehet belépéskor, hogy egy pubban vannak, ahol valami csoda folytán, hajat is vágnak. Itt a vendégeket még egy itallal vagy üdítővel is megkínálják. Közben kellemes zene szól, tehát maximálisan kellemes a környezet. Ez a szalon azoknak a férfiaknak való, akiknek nemcsak az a fontos, hogy a haj- és a szakállvágás profi, minőségi legyen, hanem közben érezzék jól magukat. Érthető elvárás ez ma már, hiszen ha visszagondolunk a régebbi időkre, a férfiak beültek a borbélyszékbe, feszengve és alig várták a művelet végét, a távozás pillanatát.

Az A76 szalonban nem így van! Ez a barber shop egy stabil, biztos pont szeretne lenni a férfiak életében, ahol a könnyű időpontfoglalást követően, a megszokott, profi szolgáltatást kapják mindig. Az itt dolgozó hölgyek ennek rendelnek alá mindent, ezért például új foglalási rendszer működik, aminek segítségével bárki néhány kattintással, akár 20 perccel az érkezés előtt is tud időpontot foglalni.

Ezzel megszűnik a várakozás és kényelmesen, telefonálás nélkül bármikor be lehet jutni a barber shopba és igénybe venni a profi szolgáltatásokat. Nem kis mutatvány kitűnni a borbélyszalonok közül, de az A76 barber shopnak mégis sikerült.