mobil töltő
Mobil töltő

A mai világban az egyik legnagyobb kincs kétségtelenül az idő. Erre az elektronikai cikkeket gyártók is rájöttek, ezért olyan mobil töltő megalkotását tűzték ki célul, amelyik sokkal hatékonyabban működik, mint az elődei.

A gyors töltés manapság fontosabb, mint évekkel ezelőtt, hiszen az okostelefonokkal már annyi mindent tudunk nézni, keresni, elnavigálnak bennünket az útjainkon, mindenfélét lehet rajtuk keresztül küldözgetni, szóval fogyasztják rendesen az energiát. A BlitzWolf gyorstöltő típusai között olyan termékekre bukkanhatunk, amelyek segítségével átlagosan 35 percet vesz igénybe a 0-ról 80%-ra való feltöltés. Gondoltuk volna ezt pár évvel ezelőtt?

Bizonyára nem. Ezek a mobil töltő fajták ráadásul egyszerre több készüléket is képesek árammal ellátni, hiszen kaphatóak 2, 3 és 4 portos USB hálózati modellek. Szinte hihetetlen, de egyszerre feltölthetjük a mobilunkat és a tabletünket, ráadásul villámgyorsan. A gyorsaság mellett, az ilyen gyorstöltő roppant dizájnos és kisméretű, így bárhol és bármikor magunknál tarthatjuk.