Különleges kisautók
Különleges kisautók

A kisfiúk nagyon kedvelik az autókat, a kreatívabbak pedig az összerakós játékokat, amelyek kihívást jelentenek számukra. Nos, a díjnyertes Modarri autó mindegyikőjüknek nyújt sikerélményeket, hiszen ez egy forradalmian új termék, amihez hasonlót jelenleg nem lehet megtalálni a piacon.

De a scolorjatek.hu webshop a vásárlók rendelkezésére bocsájtja ezt a csodálatos és fejlesztő játékot. Korlátlan lehetőséget biztosít a kicsik fantáziájának a Modarri autó, továbbá fejleszti a kreativitásukat, a logikájukat és a finommotoros készségeiket.

Számtalan lehetőség van újabb és újabb modellek megépítésére, mert a csomagban található minden autó és kiegészítő kompatibilis a másikkal.

Egy típusú autó már 10 különböző változatban is összeállítható. 11 könnyen cserélhető darabból épül fel a Modarri autó, ráadásul ez a gyártó olyan szabadalmaztatott vezetési rendszert használ, aminél az autó ujjal irányítható. Tehát a kéz áthelyezése nélkül éles fordulatokat, trükköket lehet végrehajtani. Ajándékozza meg gyermekét egy ilyen modern kocsival!