Színes kontaktlencse
Színes kontaktlencse

A tudomány és a technológia állandó fejlődésben van, ami az optika ágát sem kerüli el. Az utolsó és egyben a legmodernebb innováció a színes kontaktlencse. Ma már szinte minden lehetséges. Megváltoztathatjuk a szemünk színét divatból, de születési rendellenesség miatt is.

A kimagasló technológia által, ultra vékony és az oxigént áteresztő színes kontaktlencse már bárki számára elérhető. Webüzletünk megnyitásával arra törekszünk, hogy megismertessük az emberekkel és könnyen elérhetővé tegyük számukra a színes kontaktlencsét.

Kaphatóak dioptriás és szimpla változatok, amelyek főként kozmetikai célokra alkalmasak. A keresleti mutatók alapján, már gyártanak olyan parti lencséket, amelyek macska, vagy hüllő szemre emlékeztetnek.

A színes kontaktlencse használata főleg Amerikában terjedt el, de már hazánkban is kezd egyre keresettebb lenni. A Halloween ünnepre jellemző a színes kontaktlencsék viselése, amelyek rémisztő külsőt kölcsönöznek az ijesztgetőknek. Keresse üzletünkben ezeket a lencséket!