fürdőszobai kiegészítők
Fürdőszobai kiegészítők

Vannak különféle kiegészítők, amelyek nagymértékben befolyásolják az adott helyiség, környezet hangulatát. Pontosan ilyenek a fürdőszobai kiegészítők is, amelyek nemcsak kényelmessé és praktikussá teszik a fürdőszoba mindennapos használatát, hanem annak díszei is lehetnek.

Tulajdonképpen mindig a részletekben rejlik a tökéletesség, ha pedig ezek a darabok tükrözik a stílusunkat és az ízlésünket, akkor kész is van a siker. A lényeg természetesen mindig az, hogy a fürdőszoba maximálisan kielégítse a tulajdonosa igényeit, hiszen például a tükör és a piperepolc egyszerűen nélkülözhetetlen, de ugyanolyan lényeges a három- vagy négyágú akasztó is, amire felfüggeszthetjük a törölközőket.

A fürdőszobai kiegészítők közé tartozik a sarokpolc is, amire rá lehet helyezni a sampont, tusfürdőt, balzsamot, hogy zuhanyozás közben ezek a termékek csak egy karnyújtásnyira legyenek. Rendkívül fontos a csúszásgátló is, amit a zuhanytálca vagy a kád aljára kell elhelyezni annak érdekében, hogy biztos lábakon álljunk a tisztálkodás során.