Öntöttvas lábas

A konyhában eltöltött órák során Ön is folyamatosan problémákba ütközik? Nehezen és egyenetlenül készülnek el az ételek, ha pedig több ideig hagyja, hogy elkészülhessenek, megégnek, ezért néha teljesen elveszítik az ízüket?

Minden ilyen jellegű problémára kiemelkedő megoldást nyújt az öntöttvas lábas szakszerű technológiája, ami szinte lehetetlenné teszi, hogy a tökéletesen kigondolt étek elkészítése bármilyen jellegű problémába ütközzön.

A szakácsok által világszerte közkedvelt öntöttvas lábas kitűnő választásnak bizonyul mindazoknak, akik indukciós sütővel rendelkeznek, hiszen erősen mágnesezhető, ebből adódóan kiváló eredményt nyújt az említett főzőfelületeken.

Mindezek mellett, az öntöttvas lábas problémamentesen, maximális hatékonysággal használható elektromos, gáz, illetve kerámialapos főzőlapokon is. Használat közben fokozott figyelmet igényel a zománcozott felület, hiszen épségének megőrzése, a kívánt eredmény elérésének kulcsfontosságú eleme, megvalósítása pedig nagyon egyszerű, csupán fából vagy műanyagból készült kiszedők használatát teszi szükségessé.