Parafa padló

Az otthonunk, irodáink vagy egyéb helyiségek mindennapos életünk terét képezik. Nem mindegy tehát, hogy milyen minőségben, kényelemben töltjük el az időt az adott helyen. Fontos tényező a padlóburkolat, amin járunk, folyamatosan látunk és használunk.

A parafa padló ezek közül leginkább a kényelmünket hivatott szolgálni. Anyagában ez egy puha burkolati rendszer, de annál kényelmesebb és rugalmas megoldást kínál. A parafa padló hasznos lehet egy olyan munkahelyen, ahol az állómunka meghatározó, mivel kíméli a gerincet és a lábakat. Alkalmazható például fodrászatban, óvodákban, de akár az otthonunkban is, mert a konyhában is megállja a helyét, mivel felülete vízálló és vízlepergető.

Természetesen nem teljes mértékben vízálló, így nem szabad vízzel felmosni. Szerkezetét tekintve, a parafa padló egy sejtes, légszemcsés anyag, ami hamar visszanyeri eredeti alakzatát. 100%-ban természetes anyagból készül, nem tartalmaz adalékanyagokat, mivel a saját gyantatartalma köti meg. Így ez a rendszer anti-allergén, ami sokaknak fontos lehet.