Párásító készülék

A lakrészébe belépve azt tapasztalja, hogy a levegő száraz, szinte szúrós? Az éjszaka közepén ellenállhatatlan ingert érez a köhögésre? Ha a válasza igen, az minden bizonnyal azért van, mert az otthonában a légtér túl száraz, a páratartalom pedig rendkívül alacsony.

Ne hagyja, hogy ez a negatív körülmény káros hatással legyen Önre és családjára, hiszen a párásító készülék pont azért lett megalkotva, hogy orvosolja ezt a komoly problémát.

A piacon egyre nagyobb népszerűségre tesz szert az ultrahangos verzió, de természetesen hagyományos társa, a ventillátoros típus is a keresett és kapós termékek között szerepel. Nagyon energiatakarékosak, hiszen hőt nem termelve, a párát kis részecskékként juttatják a körülöttünk lévő légtérbe.

A párásító készülék ideális nagycsaládosoknak is, hiszen a gyerekszobába téve garantált a friss, üde levegő, ami már rövidtávon is jótékony hatással van a gyermekeink egészségére. A párásító készüléknek hála, a száraz levegő nem ingerli többé a légcsövet, ezáltal a szúrós, fájó köhögés is hamar meg fog szűnni.