pattanás elleni krém
Pattanás elleni krém

Az emberek számottevő része életében legalább egyszer megküzd a pattanásokkal. Sokszor úgy vélik, hogy az ellenük való harc hiábavaló, pedig hatékony pattanás elleni krém igenis létezik. A pattanásos bőr banális problémának tűnik, pedig rendkívül makacs és igen kellemetlen.

A pattanások eredete többféle lehet, a tünete azonban szinte minden esetben ugyanaz: különböző nagyságú dudorok és gyakran rendkívül zsíros bőr. Aki ezzel már legalább egyszer szembesült, az tudja, hogy a durva, agresszív szerek a legjobb esetben is csak ideig-óráig működnek, de legtöbbször inkább súlyosbítják a problémát. A koreai Mizon pattanás elleni krém a BHA, AHA és növényi kivonatok erejével segít megszabadulni a pattanásoktól és elhalt hámsejtektől, miközben nyugtatja a gyulladt pattanásokat, foltokat.

A szintén koreai Yadah termékcsaládban megtalálható pattanás elleni krém hihetetlenül hatékonyan és kíméletesen veszi fel a harcot a csúnya pörsenésekkel. A goodskin.hu webáruházban ezek a termékek kiváló áron rendelhetőek meg.