Tömörfa ágykeret

Amikor szekrényt vagy egyéb bútordarabot szeretne az otthonába vásárolni, akkor a második dolog amit megnéz, az ára lesz. Az első természetesen a bútor. A Pfiffer bútor árlista könnyen értelmezhető tömbökbe van gyűjtve a weboldalukon az „Árlista” fül alatt. Itt egy pdf file-t kell letöltenie arról a bizonyos bútorról, ami Önt érdekli és a méretek alapján világosan látszik az ára a terméknek. Ebben a dokumentumban talál egy vázlatos rajzot is a bútordarabról és közvetlenül mellé vannak feltűntetve annak méretei.

A szekrénysoroknál a különböző elemek külön szerepelnek a Pfiffer bútor árlista egyes dokumentumaiban. Ez lehetőséget ad arra, hogy csak egyiket vagy másikat vásárolja meg. Nagyon előnyös ez akkor, ha például az átlagos méretű szekrénysorok nem férnek el abban a szobában, amelyikbe szánná, ugyanakkor arra is lehetőséget ad, hogy több hasonló bútorelemet vásároljon és kombináljon egyszerre. A Pfiffer bútor árlista az alapár fafajtáinak összegét tünteti fel.

Például fekete diófából vagy antikolt kőrisfából szeretne rendelni bútordarabot, akkor bizonyos százalékú felárral is kell számoljon. Ugyanez a felállás, ha a tömörfa ágykeret árát szeretné megtudni. Bizonyos modelleknél az egyik fafajtára nincs felár, míg a másiknál már van. Figyelmesen át kell böngészni a kapott információkat és a rendelésnél a kódokat megadni, amelyek a fa típusát és színét jelölik. Ugyanis a tömörfa ágykeret színét nemcsak a kiválasztott fafajta határozza meg, hanem a használt pác és lakk is.

Ha egyszerű selyemfényű lakkal szeretné megkapni az ágyat, akkor a fa természetes színe köszön vissza róla. Például egy tölgyfa tömörfa ágykeret is lehet konyak vagy barna színű. Az Ön ízlésétől és óhajától függ, hogy melyik lesz az, amit valóban meg fog rendelni. Egyszerű döntésnek tűnik ez, de jól tudja mindenki, hogy a tömörfa ágykeret az egyik leglátványosabb eleme az ágynak és az egész szoba hangulatát, stílusát meghatározhatja. A többi bútordarabot is érdemes ugyanabban a színben megrendelni, mint az ágykeretet.