Ha valaki nincs megelégedve a testével vagy annak valamelyik részével, az előbb-utóbb önértékelési problémákhoz vezethet, ezért sokan határoznak az esztétikai beavatkozás elvégzése mellett. Másokat visszatart a műtéttől való félelem, illetve az, hogy nem tudják, melyik plasztikai sebész tudásában és tapasztalatában bízhatnak meg. Budapesten Dr. Falus György is népszerű plasztikai sebész.

Ez nem véletlen, hiszen ez a nagy tapasztalattal rendelkező szakember már sok páciensnek segített az évek során visszanyerni a tökéletes alakot és ezzel az önbizalmat. Plasztikai sebészként 1993 óta dolgozik, pályája kezdetén kipróbálta mind a kórházi, mind pedig a magánpraxist. Manapság egy megújult magánvállalkozásban végzi az esztétikai műtéteket, a helyreállító beavatkozásokat pedig kórházi keretek között. Célja a szépülni és fiatalodni vágyó páciensek elképzeléseinek megvalósítása.

Ismerjük meg a sebészt!

Plasztikai sebészként, magas szakmai tudásával hozzájárul ahhoz, hogy a páciensei a műtétek után jobban érezzék magukat a bőrükben, elégedettebbek legyenek önmagukkal. A doktor úr heti rendszerességgel publikál szakértőként különböző online oldalakon, ahol a legfrissebb újdonságokról és hírekről tájékoztatja az olvasókat. Sőt, társszerzőként közreműködött A magyar esztétikai plasztikai sebészet című könyv megírásában is.

Mellnagyobbítás, -kisebbítés, -felvarrás, has- és arcplasztika területén szerezte a szakember a legnagyobb tapasztalatot. Meggyőződése, hogy a plasztikai sebészet olyan lehetőség, amivel bárki pozitívan változtathat az életminőségén, ami javíthatja az önbizalmát és aminek nyomán jó lesz a közérzete, könnyebben boldogul. Egész egyszerű példa a súlyproblémákkal küzdő hölgy, aki szégyell strandra vagy edzőterembe járni az alakja miatt, de például zsírleszívás után már csinosabb alakkal, ez nem jelent számára gondot. Elmúlik az önbizalomhiánya, többé nem szégyelli a testét.

Vannak, akik egy-egy fontosabb esemény előtt jelentkeznek be a szakemberhez arcfeltöltés kezelésre, vagy azért, hogy kisimítsa az arcán lévő apróbb szarkalábakat. Ezek a gyors és fájdalommentes beavatkozások hozzájárulnak ahhoz, hogy az adott rendezvényen vagy bemutatón a maximumot hozhassa ki magából, jól érezze magát a bőrében. Természetesen nem csupán ezért keresik fel a páciensek a doktor urat, hiszen vannak olyan esztétikai problémák is, amelyek különböző betegségekből származnak és újabbak jelentkezhetnek, ha nem oldják meg a gondot.

A plasztikai műtétek típusai

A felsoroltak mellett, egyéb plasztikai sebészeti beavatkozásokat is gyönyörű eredménnyel végez. Ezek közé sorolható az ajak- és ráncfeltöltés, a férfi intimplasztika, vádlinagyobbítás, szemhéjplasztika és a zsírleszívás. A szakembernél elérhető kezelések teljes listáját megtaláljuk a drfalus.hu weboldalon. Ugyancsak ezen a portálon tekinthetünk meg egy képgalériát, amiből láthatjuk a különböző műtétek előtti és utáni fényképeket. Ezek a fotók ékes bizonyítékai a doktor úr maximálisan profi munkájának. Érdemes tehát tájékozódni és felvenni a kapcsolatot a plasztikai sebésszel.