rendsodró
Rendsodró

A takarmány betakarító berendezések sorozatait megbízható és kiváló minőségű eszközöknek tekintik, amelyek a lehető legrövidebb idő alatt megtérítik a költségeket. A rendsodró tervezés során alkalmazott modern megközelítéseknek és know-how-knak köszönhetően, a Stirmot berendezések különböző traktorokhoz függeszthetőek, ami nemcsak a pontos beállításokat teszik lehetővé, hanem a sérülés és a tömegveszteség kockázatát is csökkentik.

Mindezen tulajdonságok a modern gazdák megbízható segédeszközeivé teszik a Stirmot rendsodrókat. Ha takarmány betakarító gépet vásárol, olyan eszközt válasszon, amelyik megfelel az Ön által felállított mezőgazdasági céloknak!

A webáruházunk széles választékot kínál a függesztett és vontatott, a hidraulikus és mechanikus meghajtású egységekből, amelyek célja a betakarított tömeg tápértékének maximalizálása. A teljes Stirmot rendsodró sorozatra jellemző az a képesség, hogy ideálisan illeszkedik a terület domborzatához és kiváló minőségű alapanyagok készítését biztosítja, minimális veszteség mellett.