Létezik néhány olyan márka az ékszeriparban, ami szinte mindenkinek üzen valamit, vagy legalábbis ismerősen cseng. A Swarovski ékszer szett egészen biztos, hogy ezek közé a márkák közé tartozik, hiszen egy olyan kivételesen pozícionált termékről van szó, ami mindenkinek az eleganciát, a minőséget, a stílust jelenti, de érdekes módon már a megfizethető kategóriába tartozik a legtöbb embernek.

Az ékszerek között ugyanis meg kell különböztetni azokat, amelyeket az átlagos ember csak megnéz, elmélázik rajtuk, gyönyörködik bennük és vannak a megfizethető sávba sorolható dolgok.

Noha egyértelmű, hogy Swarovskit ékszer szettet nem veszünk minden hétköznap a sarki boltban, hiszen annyira nem tekinthető átlagos dolognak, de szerencsére reálisan hozzá lehet jutni, főleg ha különleges alkalmakban gondolkodik az ember. A Swarovski ékszer szett biztosan boldoggá tesz minden hölgyet, hiszen a kivételezettség érzését sugallja és azt, hogy ő ezt valamiért megérdemli, vagy legalábbis fontos helyet foglal el a másik szívében.