Samsung PowerBot VR10M703HWG/GE robotporszívó

Manapság léteznek olyan berendezések, amelyek elvégzik Ön helyett a munkálatokat. A Samsung PowerBot VR10M703HWG/GE robotporszívó is egy ilyen termék. Remek tulajdonságai közé sorolható, hogy nehezen elérhető helyeken is elvégzi feladatát. Kiemelkedő a szívóteljesítménye, minden elvárásnak megfelel. A legtöbb darab 9,7 cm magasságú, tehát könnyen beférnek bárhová, ahová kell. A Samsung PowerBot VR10M703HWG/GE robotporszívó megfelel bármely család igényeinek.

Önállóan végzi munkáját, időzítő is található rajta és nagyon egyszerű a karbantartása. Csupán el kell indítani manuális vezérléssel és máris elkezdi a dolgát végezni. Megállja helyét minden helyzetben, szenzorainak és navigációs képességének köszönhetően. A Samsung PowerBot VR10M703HWG/GE robotporszívó, mielőtt belekezd a munkába, feltérképezi a területet és a fontos információkat elraktározza önmagának.

Ezáltal könnyen felismeri az adott helyiség alakját és méretét, így könnyen kiválaszthatja a számára megfelelő útvonalat. A Samsung PowerBot VR20M705HUS/GE robotporszívó működését befolyásolhatja a takarítandó felület típusa, ami lehet parketta, kerámiaburkolat, szőnyeg, illetve lehetne még sorolni. Lítium-ion akkumulátorral működik, és könnyen változtatja szívóteljesítményét a lakásban található felületeken. Extra nagy, széles kefével lett ellátva, ami azt jelenti, hogy nagyobb területen halad át, sőt keféje még öntisztítós is. Nagyon sok készüléknek problémát jelent a sarkok és szegélyek tisztítása.

Ezeket a kényes problémákat a Samsung PowerBot VR20M705HUS/GE robotporszívó könnyedén megoldja. Hamar feltöltődik, mindössze 160 perc elegendő ehhez. A gyártók minden termékre vállalnak garanciát, ez két-három év között mozog. Az akkumulátorra viszont egy évet adnak. Akár állatszőr feltakarítására is alkalmas. Ha nincs ideje a házimunkát elvégezni, akkor Önnek mindenképp tökéletes lesz egy ilyen fantasztikus berendezés. Alkalmazása során fogja megtapasztalni, hogy milyen fantasztikus darab, sőt, még büszkélkedni is fog vele.