A nagyobb gyepterületek karbantartása olykor akadályokba ütközhet, ugyanis a hagyományos megoldások túl sok időt vennének el. A költséghatékony és egyben gyors gondozásra azonban van egyszerű megoldás, az AL KO fűnyíró traktor formájában. Az egyszeri nagyobb befektetés rövid idő alatt visszahozza az árát.

Egy ilyen készülékkel öröm a munka, ugyanis nem kell izzadni a fűkasza használata során, hanem elég csak jól manőverezni, miközben a felület megszépül. A lábbal vezérelhető hidrosztatika tovább növeli a kényelmi faktort. Az AL KO fűnyíró traktor vágásmagassága több fokozatban állítható.

A zöld javak összegyűjtésével sem kell foglalkozni, mert a mulcsozó kialakítás révén, az apróra vágott szerves anyag gyorsan komposztálódik helyben, ami növeli a talaj tápanyag készletét és javítja a vízháztartást. De ez még közel sem minden! A nyári hónapokon túl, az AL KO fűnyíró traktor télen is hasznos segítség lehet. Szerelhető rá hótoló lapát, amivel a téli időszakban végezhető el a nagyobb mennyiségű csapadék eltakarítása, felesleges erőbefektetés nélkül.