V-TAC

A mai világban a takarékosság szinte elmaradhatatlan egy család életében. Rengeteget lehet spórolni, ha megfelelő energiatakarékos égőkkel látja el az egész ingatlant. Ehhez a megoldáshoz széleskörű kínálatot nyújt a V-TAC.

Az ilyen vagy ehhez hasonló fényforrás beépítésével rengeteg energiát takaríthat meg, ez pedig annak köszönhető, hogy a hagyományos izzókhoz képest, 80-90%-kal kevesebbet fogyasztanak. Nemcsak családi házakban célszerű, hanem szállodák, gyárak, irodák vagy bármilyen nagyobb épület fényellátása szempontjából is jól jár a tulajdonos pénztárcája.

A V-TAC a LED-es gyártók közül rendkívül nagy népszerűségnek örvend és kiemelkedik a vásárlóbarát áraival. Elérhető áron kínálja a modern technológián alapuló termékeit.

Mindenképp meg kell említeni, hogy ez a gyártó nagy hangsúlyt fektet a környezettudatos gyártásra, ez azt is jelenti, hogy higanytól mentes. Ezek a termékek minden szempontból megfelelnek az európai szabványnak, illetve a termékeknek az egyik legjobb az ár-érték aránya.