Guess óra

Az emberek mindig is szerették volna mérni az időt, amihez megalkották az órákat. Az idő nem kézzel fogható, de szerencsére manapság már lehet mérni. A Guess óra belső szerkezete bonyolult, ezért csak hozzáértő szakemberek végezhetik a javítást és az összeszerelést.

Az időmérő eszközök megalkotása és összeszerelése igazából elég régi mesterségnek számít. Sokan nem tudják, de az órák „szíve”, vagyis meghajtója a gátlómű. Ez a kis eszköz azt szabályozza, hogy milyen sebességgel szabaduljon fel az az energia, ami az óraszerkezetet hajtja. 1500 előtt egyáltalán nem tudták helyesen mérni az időt. A manapság használatos új karórákat valamikor az 1800-as években kezdték el gyártani.

Természetesen az 1800-as években még csak a női körökben volt elterjedve a karórák viselése. A Guess óra a Marciano fivérektől származik, akik 1981-ben alapították meg a céget. Sok vásárló kedveli a Guess órákat, hiszen magas minőségű alapanyagokból készülnek. Továbbá pontosak is és csak nagyon ritkán történik meghibásodás. A Guess óra igazán jó választás, hogyha ajándéknak szánja egy családtagjának.

A színvonalas és kiváló minőségű termékek igen keresettnek számítanak a férfiak körében. A Guess óra folyamatosan megújul és egyedi stílusáról már messziről fel lehet ismerni. Ha saját magát szeretné meglepni egy szépséges új karórával, akkor az oktogonorabolt.hu webáruházban nézelődjön! Tudta, hogy a Guess 2006-ban ünnepelte a 25. születésnapját? Egészen a mai napig megőrizte a lelkesedését a gyártó az új termékek előállításában.