Levegotisztito
Levegőtisztító

Az egészségtudatos ember sok időt, fáradtságot és pénzt fordít arra, hogy egészséges környezetet teremtsen magának. Nem marad ki ez alól a jó levegő megteremtése sem a falon belül.

Főleg azoknak fontos lépés, akiknek az állóképességük gyenge és érzékeny az allergiát vagy más légúti betegséget kiváltó anyagokra. A Trotec levegőtisztító messzemenően a legjobbak közé tartozik, ugyanis nemcsak a port vagy a füstöt nyeli el, hanem az atkákat, vírusokat, baktériumokat is.

Nem utolsósorban a pollentől, a koromszemcséktől vagy a falfúrás utáni téglaportól is könnyedén megszabadulhat. A levegőtisztító alkalmazása sok helyen jó. Például a hotelszobákban minden vendég után be lehet kapcsolni és néhány perc vagy óra leforgása alatt, teljesen tiszta, friss teret tud biztosítani.

A dohányzós szobákban különösen hasznos, hiszen a levegőtisztító beüzemeltetésével már nincs ideje a terjengő füstnek, hogy beívódjon az ágyneműbe, függönyökbe. A szűrő rendszeres tisztításával a szerkezet 10-15 évig is gondtalanul képes működni.