Rooibos tea
Rooibos tea

Temérdek kutatás és teszt is igazolta, hogy a megfelelő táplálkozás és a rendszeres sport mellett, bizony megéri egyes teákat fogyasztani, a fogyás felgyorsítása érdekében. Itt főszerep jut a rooibos tea fajtának, ami nemcsak hazánkban bizonyul közkedveltnek, mert garantálja a hatékony, gyors és egészséges keretek között végbemenő, kilóktól való megszabadulást, hanem számos országban.

Mit kell tudni erről a nedűről? Az ízletes ital nemcsak finom, de teljes mértékben segíthet a fogyókúrázóknak megszabadulni a makacs, nem éppen előnyös helyen felgyülemlett kilóktól. A rooibos tea, akárcsak a többi zsírégető ital, elsősorban a hidegebb hónapokban kedvelt táplálék kiegészítő, amikor az ember biológiai okok miatt is hajlamosabb felszedni pár kilót.

A Dél-Afrikából származó rooibos tea természetesen bármikor fogyasztható, akár nyáron is, reggel vagy éppen este, hiszen mindig garantálja a maximális hatékonyságot és mellette pedig az egészségmegőrzést is. A rooibos tea most igen kedvező áron vehető meg a www.teahaz-ajandek.hu oldalról.