Szélvédőjavítás
Szélvédőjavítás

Sürgősen szélvédő cserére vagy javításra lenne szüksége, de nincs ideje szervizbe vinni az autót? Akkor válassza az Autóüvegmost szakértőit, akik bárhova kimennek és helyben végzik el a munkálatokat. A cég honlapján minden fontos információt megtalálhat, amire szüksége lehet.

Az Autouvegmost ide kattintva érhető el. A törött, repedt szélvédő igen csúnya látvány, ami gyakran megnehezítheti a vezetést vagy adott esetekben, akár sérülésveszélyes is lehet. Ezért szükséges minél előbb kijavítani a hibát.

A szerelőműhelyekben azonban gyakran napokat is kell várni, mire sor kerül a javításra, az autóra viszont szükség van, hiszen anélkül nem tudunk munkába járni, bevásárolni és elutazni a rokonokhoz. Ezért nem mindenki engedheti meg magának, hogy akár több napig is nélkülözze a személygépjárműt.

Ha az Autóüvegmost szerelőire bízza a javítást, akkor nem is kell. Beszéljen meg egy időpontot és ők elmennek az otthonához vagy akár a munkahelyére is és a parkolóban megjavítják a megrepedt autóüveget. Ne feledje, hogy a cég weboldala, az Autouvegmost ide kattintva megtekinthető!