Vízszerelő 20. kerület

A modern életvitel egyik legkellemesebb tényezője az, hogy sokszor magától értetődőnek tartunk dolgokat. A csapvíz lehetővé teszi, hogy főzzünk, mossunk és tisztálkodjunk. Amikor minden rendben működik, senki sem gondolkodik ezen, legalábbis ezt tapasztalja a vízszerelő 20. kerület lakosainál végzett munkája során.

Akkor esünk pánikba, ha valami nem úgy megy, ahogy azt megszoktuk. A vízvezeték karbantartói elsősorban a különböző típusú csőrendszerek és szerelvények telepítéséért, javításáért felelősek. A feladatuk az adott projekt típusától függ. A vízszerelő 20. kerületben végzett munkája során képes kell legyen a tervrajzokkal és a szükséges szerszámokkal való munkára.

Ezen felül tudnia kell azt is, hogy milyen típusú anyagokra van szükség, a megbízás precíz kivitelezéséhez. Ezek a szakemberek a munkájuk során tervezhetnek csővezetékeket új építési projektekhez is. Sokszor találkozott a vízszerelő 20. kerületben olyan feladatokkal, ahol szerelvényeket kellett hegesztenie és rögzítenie.