Szigetelt kutyaház
Szigetelt kutyaház

A boldog és életkedvvel teli ebek nagyon boldoggá tudják tenni a családot, ehhez azonban a gazdáknak is hozzá kell járulniuk. A szigetelt kutyaház egyik fontos kulcseleme, ennek az örömteli kapcsolatnak. Főleg a téli időszakban nyújt kiemelkedő védelmet, az ilyen komfortosnak mondható és a kutyák számára lakosztálynak számító kutyaház.

Ezek csak annyiban különböznek más daraboktól, hogy a kutyaház bejáratán hő elleni védőfüggöny található, illetve a belső falait hőszigetelő panel béleli ki. Ezen két fontos elem hozzájárul ahhoz, hogy a hő ne szökjön ki kedvencünk házából.

Ezeket az „alkatrészeket” a Ferplast gyártja és az allateledelnagyker.hu arra figyelmeztet minket, hogy ezekbe ne tegyünk rongyot vagy egyéb anyagot, hanem szalmával béleljük ki. Ezen információk szerint, a szigetelt kutyaház biztos megoldást nyújt,

úgy a téli időszakban, mint a nyári esős és viharos időjárásban, ezáltal a kutya mindig minden körülmény között egészséges marad. Ezen modern technika következtében, az időjárás viszontagságai nem befolyásolhatják az eb életkedvét.