színátmenetes fonal
Színátmenetes fonal

A különleges, egyedi ruhákat és kiegészítőket mindenki kedveli. Ezek sok esetben meglehetősen drágák, főleg, ha kézzel vannak készítve. Egyedi ruhákhoz, táskákhoz, cipőkhöz vagy takarókhoz azonban elég pár gombolyag színátmenetes fonal, fantázia, na meg egy kis elszántság.

A színátmenetes pólók, sapkák, dzsekik idén rendkívül divatosak, a boltok tobzódnak az ilyen termékekben. A legtöbb darab ugyanakkor csak trendi, de nem egyedi. Ha fonalat és kötőtűt ragadunk, akkor egy kis kreativitással elkészíthetjük azt a pulcsit, kardigánt vagy takarót, amilyen biztosan nincs senkinek.

A színátmenetes fonal azért olyan különleges, mivel a megismételhetetlen árnyalatátmenetei valóban különlegessé varázsolják a gombolyagokat. Ezekből tényleg kötött csodák jöhetnek létre, hiszen a termékek, amiket megkötünk, még saját magunknak is meglepetéssel szolgálhatnak. A színátmenetes fonal finom gyapjúból készül, aminek a textúrája puha és légies, még véletlenül sem durva vagy szúrós. A nordfonal.hu webshopban a legszebb színekben érhető el.