dísznövények
Dísznövények

Szeretné eltakarni az udvart a kíváncsi tekintetek elől, de nem akar nagy, robosztus betonkerítést, inkább valamilyen esztétikus megoldást keres? Teljesen érthető ez az óhaja, léteznek is dísznövények, amelyek ennek a célnak tökéletesen megfelelnek. Egyik ilyen csodálatosan fajta a korallberkenye, ami örökzöld növény. A friss hajtásai tavasszal élénkvörösek, később pedig bronzvörösre változnak.

Gyönyörű sövény alakítható ki a korallberkenyéből, ami garantáltan eltakarja a telket a kinti személyek elől. A dísznövények eme csodája májusban ontja gyönyörű, apró fehér virágait. Napos, világos helyre tanácsos ültetni, mert ott érzi a legjobban magát. A talajt illetően nem érzékeny, bárhol jól érzi magát.

Ezen kívül dísznövények sokasága található meg a virag-online.hu webáruház kínálatában, ha ilyenek megvétele képezi a célját, ajánlott ellátogatnia ebbe az internetes boltba. A babérmeggy is a dísznövények egyik csodálatos példánya, amiből szintén kialakítható a sövény. Egyik szebb, mint a másik, nehéz lesz döntenie.