Úgy érzi, hogy még nem jött el az ideje annak, hogy a gyermeke elsajátítsa a hagyományos biciklizés tudományát, de nem szeretné azt sem, hogy kimaradjon a mókából, amikor a kis barátai kerékpároznak? Akkor fontolja meg az úgynevezett tanulóbicikli beszerzését!

Ez egy rendkívül könnyű járgány, aminek nincsenek pedáljai, ezért lábbal kell hajtani. Ennek a speciális kialakításnak köszönhetően pedig sokkal könnyebben meg lehet tanulni, hogy miként kell előrehaladni és kormányozni, mivel óriási biztonságérzetet ad a kicsiknek az, hogy a lábuk a földön lehet.

Ráadásul a tanulóbicikli remek hatással van az egyensúlyérzékre, így amikor a lurkó átül majd egy pedálos kétkerekűre, akkor sokkal könnyebb lesz a dolga, hiszen már csak a tekerés mikéntjét kell elsajátítania.

Gyakorlatilag pillanatok alatt átszokhat majd a hagyományos kerékpárra, mindenféle segítség és pótkerék nélkül, mert a tanulóbicikli révén már tudni fogja, hogy miként maradhat fent a járgányon és az milyen módon irányítható. Tehát ne hagyja, hogy a gyermeke vágyakozva nézze a többiek szórakozását, hanem szerezzen be a korának megfelelő bicajt!