befektetes.net

Minden családban az egyik legfontosabb kérdés, miszerint a megspórolt pénzt mibe fektessék, hogy az értékét megőrizze és még kamatozzon is. Ezt egyedül nehéz eldönteni, hiszen egyre több lehetőség van, különböző haszonnal és kockázattal, magánemberként pedig nem könnyű a gazdasági piac hátterét átlátni.

A befektetes.net megoldást jelent mindazoknak, akik szeretnék pénzüket jó helyen tudni és kamatoztatni. Hogy miért lehet biztonságosan ajánlani ezt a céget? Azért, mert a GRANTIS Hungary Zrt. része, ami a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt áll és független pénzintézetként megtakarítási és befektetési tanácsadást végez

A befektetes.net egy általuk létrehozott független weboldal, ami azt tűzte ki célul maga elé, hogy befektetés terén adjon tanácsokat. Van, aki ilyen ügyben különböző bankokhoz fordul, a befektetes.net viszont számos szempontból előnyösebb. Először is, mivel független és nem rendelkezik saját termékkel, sokkal objektívebben tudja átlátni az ügyfél érdekeit, mint egy bank, ahol megvannak a saját prioritások.

A költségek a piactól függnek és nem a szolgáltató állapítja meg a saját szempontjai szerint. Nem elhanyagolandó az a tény sem, hogy míg a banknál a befektetéshez illetve a betéthez járul egy hozamelvárás vagy kamat is, addig a befektetes.net független portfóliót ajánl az elvárt hozamcélhoz, és biztosítás terén is az ügyfél számára kedvezőbb ajánlatai vannak. A tanácsadás bárkinek könnyen igénybe vehető és várakoztatás nélkül, gyorsan működik.

A kliens első dolga, hogy bejelentkezzen az oldalon található űrlap kitöltésével, ezt követően pedig, 1 munkanapon belül a befektetes.net munkatársai felveszik vele a kapcsolatot, majd a közösen megbeszélt időpontban átbeszélik az ügyfél elképzeléseit, lehetőségeit. Amennyiben az ügyfél élni szeretne a javasolt ajánlatokkal, akkor a szakértő egy privátbankárhoz irányítja, akinél megtörténik maga a befektetés. Természetesen nem mindenki egyformán „merész” a pénzügyei tekintetében, éppen ezért lehetőség van arra, hogy különböző eszközosztályokat válasszon, a kockázati szintnek megfelelően.