Télikert a növényei megmentésére
Télikert építés

Mennyire kellemes időtöltés, amikor az ember a zöld pázsiton hempereg, kertjében rózsát szed vagy az árnyas lombok alatt olvassa kedvenc regényét! Az ember kívánja a természet közelségét, megnyugtatja a körülötte levő zöld csendélet. Ezt a szükségletet télen csak egy télikert építése oldhatja meg.

Oda átmenekítheti a gonosz téli fagyoktól féltett virágait, velük együtt becsempészve egy kicsit a nyárból, ami ha szerencséje van, eltarthat egészen a tavaszi virágmámoros szellők megjelenéséig. Ősszel biztonságos, meleg páholyból lesheti a gomolygó viharok zaját. Ha néha-néha előbújik a borongós téli napokon a Nap, Ön is és virágai is élvezhetik a napsugarak cirógatását, anélkül hogy megcsípje a gonosz télkirály az orrát.

Kint lehet akár mínusz húsz fok is, Ön ezt csak abból érzi, hogy látja az ablakok sarkain megjelenő jégvirágok szirmait. Igaz, hogy nem is olyan rossz ötlet egy télikertépítés? Ön is biztosan gondolt már rá. Épp itt az ideje, hogy még a tél előtt bebiztosítja magának a fagymentes zöld csendéletét. Sok sikert hozzá!