A tepertős pogácsának többféle receptje is ismert

Azt mondják, hogy a férfiak jobban főznek, mint a nők, ennek ellenére a legtöbb családban az étkek elkészítése mégis a gyengébbik nem feladatainak listáját szokta bővíteni.

Bár igaz, hogy a legtöbb ember úgy házasodik meg, hogy még a legalapvetőbb főzési praktikákat sem sajátítja el a szüleitől, nem beszélve egy adag tepertős pogácsa elkészítéséről, ami kissé bonyolultabb feladatnak bizonyul. Azonban a szükség nagy úr és idővel mindenki megtanulja a gasztronómia fortélyait. Van úgy, hogy valaki több száz vagy több ezer kilométerre kerül a szülői háztól, amikor házasságot köt, azonban az okos kütyük korszakában ez a távolság könnyedén áthidalható, így a tepertős pogácsa receptje bármikor elkérhető.

Viszont, aki kissé szégyelli, hogy hosszú évekig a szülei mellett élt és ezalatt mégsem tanult meg tőlük főzni, annak ott van az internet. Talán nincs is olyan fogás, aminek az elkészítési hogyanját, illetve a hozzávalókat ne szerezhetnénk be az internetről. Természetesen ez alól a tepertős pogácsa sem kivétel.