Thule kerékpártartó

Manapság sokan indulnak kirándulni autóval úgy, hogy nem hagyják otthon a kerékpárt. A Thule kerékpártartó, típustól függően alkalmas 2, 3 vagy akár 4 darab szállítására is, így akár az egész család vagy egy kisebb baráti társaság bringáit is lehet vinni egyetlen autón. Ez kiváló megoldás azoknak, akik nem rendelkeznek vonóhoroggal vagy nem szeretnék a bicikliket az autó tetején szállítani.

Mivel viszonylag kevés típusra szerelhető a hátsó ajtóra ilyen eszköz, a Thule gyár online keresőjének a segítségével bárki megtudhatja, hogy melyik gépjárműre szerelhető fel a Thule kerékpártartó. A stilusosutazas.hu webáruházban számos különböző típus megvásárolható, ugyanakkor bérelhető is a Thule kerékpártartó.

A napjaink kiváló technológiai kialakításoknak köszönhetően, mindenki maga döntheti el, hogy az autó melyik részén kívánja szállítani a kerékpárt. Ez a praktikus megoldás Magyarországon is bárkinek elérhető, ezért ha rövidebb vagy hosszabb távú kirándulást tervez, éljen ezzel a lehetőséggel!