A vírushelyzet részlegesen megbénította az egész világot. De semmiképp sem szabad feladni, hiszen az egészséges életviteltől szerencsére nem sikerült minket megfosztania. Ez többek között az olyan dolgoknak is köszönhető, mint az internet. Járvány ide vagy oda, az Aviva torna akár saját otthonod kényelmében is elsajátítható. Ezzel is csökkenthetjük a további megbetegedések esélyét, miközben teszünk a saját egészségünk érdekében.

Az online induló tanfolyamok folyamatosan frissülő időpontjai megtalálhatóak a valtozasmuhely.hu weboldalon, ahol egyúttal a jelentkezésre is lehetőség nyílik. A szervezetünket rengeteg negatív hatás éri a mindennapok során. Sajnos úgy tűnik, hogy a mérleg gyakran kibillen az egyensúlyából és egyre gyakoribbak az olyan időszakok, amikor a negatív élmények sokkal meghatározóbbak, mint a pozitívak.

Az Aviva torna segít megteremteni az egészséges egyensúlyt, ami feltétlenül szükséges a szervezet harmonikus működése érdekében. Egy hagyományos edzéstől általában azt várjuk, hogy a zsírpárnák alól előbukkanjanak az elrejtett kockák, miközben kerekebb popsira és formás combokra vágyunk. Az Aviva torna viszont más, mivel a gyakorlatok a női szervek megfelelő működését támogatja. Ehhez speciális beszorító és lazító gyakorlatokat kell rendszeresen végezni ahhoz, hogy a hatás érezhetővé váljon.

A hormonszint egyensúlyba hozását illetően szintén ajánlott az Aviva gyakorlatok rendszeres végzése. Ez nem azt jelenti, hogy a komolyabb eseteknél ne lenne szükség az orvos által felírt gyógyszeres kezelésre azért, mert az Aviva torna mindent megold egy csapásra. Viszont a gyógyulási folyamat jelentősen felgyorsítható, mivel fokozza az artériás vérkeringést. Minél jobb egy adott szervnek a vérellátása, annál hatékonyabban működik és regenerálódik. A módszer hatékonyságát az évi 850 résztvevő pozitív visszajelzése garantálja és az a 9 évnyi tapasztalat, amivel Aviva Gabriella Steiner rendelkezik a fizikoterápia területén. Ennek hála, mindenki természetes módon ismerheti meg a teste működését.