Minden lány selymes és puha bőrre vágyik. A minőségi tusfürdők jó módjai annak, hogy akár otthon is javítsanak a bőrük állapotán. A test bőre élő szervezet, ami a saját szabályai szerint él és különleges figyelmet igényel az ápolásban.

Sokan megszokták, hogy csak az arcbőrt kell gondosan ápolni, de ez meglehetősen durva tévhit. Ezt bizonyítja a szépségpiacon kapható speciális tusfürdők sokasága is. Ezek a kozmetikumok a legnépszerűbb kozmetikai termékek a bőrtisztításhoz, ami lehetővé teszi, hogy a gyártók kombinálják a készítményeket a kívánt eredmény elérése érdekében.

A legújabb fejlesztések azt eredményezték, hogy a bőr tisztításának fő funkciója mellett, egyes tusfürdők a cellulit elleni küzdelemben is segítenek.

A szépségipar azonban felhívja a figyelmet a bőrtípus figyelembevételének fontosságára, hogy a termékek maximalizálni tudják a bőr tisztítását. A piacon ma már léteznek olyan speciális tusfürdők, amelyeket kifejezetten a zsíros, száraz, érzékeny és normál bőr elvárásaihoz terveztek.