BPA mentes kulacs
BPA mentes kulacs

Rengeteget hallani a BPA káros hatásairól, mégis számtalan evéshez, iváshoz használt műanyag eszközünk tartalmazza ezt a veszélyes anyagot. Amennyiben a BPA mentes kulacs mellett döntünk, máris sokat tehetünk az egészségünk érdekében, hiszen azáltal, hogy megóvjuk magunkat ettől az elemtől, csökkenthetjük a hormonális zavarok, allergiák, prosztata és mellrák kialakulásának esélyét.

A www.okopolc.hu weboldalon megrendelhető EQUA termékek a BPA mentes kulacs kategóriába tartoznak, ráadásul újra felhasználható összetevőkből készültek, így nemcsak saját magunknak tehetünk jót a használatunkkal, hanem a környezetünkre is tekintettel lehetünk.

Az EQUA vállalkozásról tudni lehet, hogy az éves nyereségüknek 10%-át mindig környezetvédelemmel foglalkozó zöld szervezeteknek adományozza, így a BPA mentes kulacs választásával mi is hozzájárulhatunk ehhez a kezdeményezéshez. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését ezen remek termék iránt, akkor jöjjön el a www.okopolc.hu weboldalra, ahol az EQUA kulacsok csodás példányai közül válogathat!