Üveges munka
Üveges munka

Az emberek a lakberendezési cikkeik készítése és vásárlása során is, minőségi és megbízható szolgáltatást szeretnének. Bármilyen üveggel kapcsolatos feladat megoldására és üveges kérdés megválaszolására keresse fel a Max Üvegstúdió Kft.-t, ahol garantálják a minőséget és a kedvező ár-érték arányt!

A cég vállalja az üvegajtók, üvegfalak, zuhanykabinok, zuhanyfalak, zuhanyajtók, dekor üvegek, kádparavánok, üvegtetők, üvegkorlátok, üvegfödémek, kirakatüvegek, hőszigetelt üvegek, tükrök gyártását és beszerelését, de egyéb üveges megbízások kivitelezését is.

A termékeikhez biztonsági edzett üveget használnak fel, ami olyan eljárással készül, ami növeli a hajlékonyságát és a strapabíróságát. Tekintse meg a színes ajánlatot, képpel ellátott leírásokat az uvegstudio.hu portálon vagy látogasson el a budapesti, Váci út 60-62 szám alatt elhelyezkedő bemutatóterembe!

Üveges kérdéseire választ, árajánlatot vagy ingyenes szaktanácsadást a +3630200900 és +3605876925 telefonszámokon vagy az uveg@uvegstudio.hu email címen is kaphat.