Üzemanyag megtakarítás hatékonyan és egyszerűen
Üzemanyag megtakarítás hatékonyan és egyszerűen

A nagyobb vállalatok számára, amelyek különféle munkagépek vagy fuvarozó kamionok üzemeltetésével foglalkoznak, bizony nagyon sok üzemanyag szükséges. Az üzemanyag megtakarítás nem csodamódszer, hanem egyszerűen kivitelezhető minden cégtulajdonos számára. Azt biztosan mindenki tudja, hogy a mindennap használatos benzinkutak esetében az árak leginkább emelkedni szoktak.

Az üzemanyag megtakarítás ilyen viszonyok mellett senkinek sem sikerülhet, de van egy nagyszerű lehetőség a www.uzemanyagtartaly.hu jóvoltából, amelyet mindenkinek meg kell ismernie. Ezzel a módszerrel egy év alatt akár 1 000 000- 2 000 000 forintnyi összeget is megspórolhat az Ön cége! De hogyan lehetséges ez?

Az üzemanyag megtakarítás egyszerűen kivitelezhető, Önnek nem kell mást tennie, csak be kell ruháznia egy, a fent említett cég által épített üzemanyagkútba. Ha ezt megteszi, akkor aláírhat egy szerződést egy nemzetközi olajcéggel, akik az Ön számára nagykereskedelmi áron fogják szállítani az üzemanyagot, így akár 17-22 forinttal is olcsóbban hozzájuthat.

Az üzemanyag megtakarítás, mint azt látja, igencsak egyszerű, és több év alatt óriási összegeket spórolhat meg. Ha cégének átlagos üzemanyag szükséglete áltagosan 100 000 liter, akkor akár 1 700 000- 2 200 000 forintot is megtakaríthat, ami, valljuk be, igencsak nagy szám. Az üzemanyag megtakarítás azért nagyszerű, mert Önnek a megkötött szerződés értelmében mindig előre megbeszélt időpontban szállítani fogják a gázolajat egy nagy tartályautóval.

Amiért az ár ennyire alacsony, azért természetesen a minőség egyáltalán nem romlik, sőt legtöbben arról számoltak be, hogy a leszállított üzemanyagból sokkal kevesebbet fogyasztanak az autók, mint azelőtt. Hogyan lehetséges ez? Ez leginkább azért figyelhető meg, mert a saját kút üzemeltetése lehetetlenné teszi, hogy a gépjárművezető átverjen, hiszen a kutak mérőrendszerei a lehető legpontosabban vannak beállítva.

Az üzemanyag megtakarítás már azok számára is jól jöhet, akiknek kisebb, 20 darabos gépparkjuk van, hiszen ezeknek már kellően nagy a fogyasztásuk.