Inoxbázis vákuumcsomagoló gép
Inoxbázis vákuumcsomagoló gép

A vákuumcsomagolás egyre nagyobb népszerűségnek örvend az élelmiszeriparban, hiszen segítségével a szavatosság ideje jóval meghosszabbítható, ezáltal kisebb lesz az ételkészítési veszteség is, valamint a higiéniai körülmények jelentősen javíthatóak.

Amennyiben szeretné Ön is kihasználni ezt a remek technológiát, akkor a http://www.inoxbazis.hu oldalon most azonnal is beszerezhet egy minőségi vákuumcsomagoló gépet. A készülék inoxból készült, így akár hosszú évekig igénybe veheti a szolgáltatásait anélkül, hogy bárhol rozsdafoltot kellene felfedeznie.

A vezérlés digitális fóliatasztatúrás, 6 automata ciklus áll a rendelkezésünkre, amelyekhez állítható a ciklusidő és a hegesztési idő is. Igény szerint, nitrogén töltéssel is kérhető, ami az élelem tarthatóságának idejét még tovább képes fokozni. Továbbá, még fontos információ lehet a 300 mm hosszú hegesztőél és a 310x350x190 mm méretekkel rendelkező kamra. Ha felkeltette az érdeklődését ez a nívós berendezés, akkor jöjjön el http://www.inoxbazis.hu weboldalra!