A polc bolt termékei
A polc bolt termékei

Ha a műhelyt, az irodát vagy a raktárt szeretné átláthatóbbá, rendezettebbé tenni, akkor Önnek Salgó polcrendszerekre van szüksége. Ezek a rendszerek nagy teherbírással rendelkeznek és kiválóan alkalmasak a holmik átlátható tárolására. A berendezések az online polc bolt honlapjáról is megrendelhetőek, így Önnek nem is kell foglalkozni a szállítással.

Csak néhány kattintás és máris az Öné a kiválasztott polc. Olyan rendszereket állíthat össze belőle, amilyet csak szeretne vagy amilyet a helyiség adottságai lehetővé tesznek.

A polc bolt választékában többféle polcelemek találhatóak, így olyan méretű és típusú elemeket válogat, amelyek megfelelnek az elképzeléseinek. A polcok összeszerelése nem okozhat kihívást senkinek, hiszen csak a helyére kell illeszteni az egyes elemeket.

A csavaros modellekben még a csavarok megszorítását is el kell végezni, de más tennivaló nincs vele. A polc bolt termékei tökéletesen megfelelnek iratok tárolására, valamint szerszámoknak és alkatrészeknek is biztosítanak helyet. Sőt, autógumik elraktározására is átalakíthatóak.