A városi élet egyik nagy hátránya a nagy forgalom és az azzal járó szmog. A tisztább környezetért a négykerekűt simán le lehet váltani egy városi kerékpárra. Hollandia példaértékű ez a téren, ugyanis azok, akik 10 km-en belül laknak a munkahelyüktől, többnyire biciklivel teszik meg az utat.

A városi közlekedéshez jól jön egy Csepel bicikli Magyarországon is, amivel környezettudatosabb és sportosabb életvitelt lehet kialakítani. A család többi tagját is érdemes rávenni arra, hogy gyakrabban pattanjanak kétkerekűre.

Idén Budapestet Európa sportfővárosának hirdették ki, mivel egyre több időt fordítanak az emberek a sportolásra. A Csepel bicikli elsősorban laza kerékpározásra alkalmas, de a gyártó számos sportbringát is piacra dobott már, így terepen, országút mentén is lehet tekerni egy hazai termékkel.

Pattanjon fel egy Csepel biciklire és intézze el bevásárlást két keréken! Kísérje így a gyermekét iskolába vagy tegye meg a munkába vezető utat bringával! A webáruházunkban minőségi kerékpárok és kiegészítők, alkatrészek egyaránt kaphatók, így semmi nem állhat útjába annak, hogy sportosan éljen.