Méhkaptár tisztítás

Aki méhészkedéssel foglalkozik, az törekszik arra, hogy a legjobb környezetet kialakítsa. Ennek egyik legfontosabb eleme maga a méhkaptár, ami természetesen nem csupán egyszerű eszköz, hiszen számos tartozékkal kell rendelkeznie.

Ebből többféle is létezik. A méhészek választhatják például a kapcsos rakodó típust, ami NB fészekkel rendelkezik. Az ilyen kaptárban 1 darab NB keret méretű fészek és két fiók található, emellett rostaszövet keret, cserélhető fenék és 1 menekülőtér is megtalálható. Egy másik méhkaptár fajta a 16 keretes, amiben menekülőtér, 1 válaszfal és 2 rostaszövet is helyet kapott. Ezek mellett a fekvő kaptárok is megtalálhatóak, amelyek anyanevelő kivitelezésben is megvásárolhatóak.

Ha Önt is érdekli a jó minőségű méhkaptár, forduljon a barzoo.hu webáruházhoz. Itt a méhészkedéssel kapcsolatos eszközök mellett, más állatok tartásához szükséges termékek is jelen vannak nagy választékban. Takarmányok, etetők, itatók, takarítóeszközök, kártevők elleni szerek minden mennyiségben várják a vásárlókat.