virágkosár
Virágkosár ajándékba

Születésnap? Névnap? Esetleg valamilyen más fontos dátum? A virágkosár méltó ajándék lehet a család összes női tagjának. A választék igen széles, talál apró virágú liliomot, hagyományos szegfűt, színes gerberát, örök kedvenc rózsát, elegáns orchideát, illatos fréziát, vidám tulipánt, de bohókás napraforgót is.

A kosarak egyedisége a színben és a méretben rejlik, hiszen választhat pirosat, sárgát, fehéret, rózsaszínt, de akár ezeknek a keverékét is. Az alapcsomag 20 szálat tartalmaz az Ön által kiválasztott virágból, de tízesével növelheti egészen az 50 darabig. Az olyan virágok esetében, mint a szegfű és a rózsa, a csokor mérete mellett eldöntheti a színét is.

Mivel a virágfejek minden esetben különböző méretűek, egy kosárba az egyikből kevesebb, míg a másikból több fér. Ha Ön igazán nagy virágkosárra vágyik, akkor a fréziát kiválasztva, akár 100 szálat is kérhet! Minden alkalommal kellemes és elegáns megjelenést fog biztosítani, ráadásul az internetről is megrendelheti, a kosarat pedig házhoz szállítják.