Vízteres kandalló

Bár már megérkezett a szépséges tavasz, élvezhetjük a napsütést és gyönyörködhetünk a természet megújulásában, számítanunk kell arra, hogy pár hónap múlva mindennek vége szakad, és megint azon gondolkozhatunk, hogyan fűtsük a lakásunkat. Egy vízteres kandalló hatékony ötvözete a hagyományos és a modern fűtési technikáknak. Ennek a típusnak a tűztere fölött vagy körül egy tartály van elhelyezve, így a tűz felfűti az ebben található vizet.

Az ily módon felmelegített folyadék, vagyis víz csöveken keresztül átáramlik a többi szobában lévő fűtőtestekbe, így biztosítva kellemes meleget az egész házban. A ház tulajdonosa a vízteres kandalló alkalmazásával könnyen és gazdaságosan felfűtheti az egész otthonát. Nagyon praktikus megoldás ez, ráadásul a vízteres kandalló az üvegezett felületeken sugárzó hőt ad le, így melegíti a helyiséget, ahova be lett építve, ugyanakkor a tűz csodás látványa is élvezhető. Ez a berendezés egyben kazánfunkciót is betölt, hiszen a vízterének köszönhetően teljesítménye egy részét a fűtésrendszerben található víz felmelegítésére használja. Számos kandalló Érd településén is megvásárolható, ami azért jó, mert a kiszállítást és a kéménybe történő bekötést is vállalják a kandalloepites.hu internetes szaküzlet munkatársai, persze, csak az általuk forgalmazott termékek esetében.

A törökbálinti depó területén lévő kiállítóteremben nagyon sok kandallófajta tekinthető meg. Ha a látogatást követően eldöntötte, hogy melyik típusú kandallót szeretné megvásárolni, arra leadhatja a rendelését a 0630/996-91-85-ös telefonszámon vagy e-mailben, az info@kandalloepites.hu címen. Amennyiben az Ön által megrendelt termék éppen nincs készleten, úgy azt az előleg megfizetése mellett megrendelik. Mindig az adott terméktől függ az előleg összege. Lehetőség van a termék házhoz szállítására is, a kandalló Érd városában 2-5 munkanap alatt kiérkezik, ennek ára pedig a távolságtól és az adott típus súlyától függ. Azonban a fuvardíj nem foglalja magába a kandalló teherautóról való leemelését és a házba való bevitelét! Ha a vásárló ezt igényli, kérjük, jelezze előre!