Mi, a Kerítésrendszerek Kft. csapata, büszkék vagyunk a termékeink minőségére és sokszínűségére. Az általunk forgalmazott előregyártott lábazati betonelem univerzális tartó eszköz, ami illeszkedik a piacon kapható kerítés modellek többségéhez. Ennek a lehetőségnek az alkalmazásával elkerülhető az időigényes zsalu építés és a betonöntés. A kerítés felszerelése a talajba állított oszlopok betonba öntésére korlátozódik, amelyek között a kész lábazati betonelemek találhatóak.

Az esztétika, az alapozás minősége és az egyszerű telepítés figyelembevétele nélkül is megállapítható, hogy a készen megvásárolható alapok költsége jóval alacsonyabb, mint a zsaluzás révén kapott fundamentumé. De még nem beszéltünk a zsaluzással kapcsolatos egyéb közvetett kellemetlenségekről. A kerítés megbízhatósága érdekében, az oszlopok közötti távolság előregyártott lábazati betonelemekkel van összekötve. A fa vagy fém szakaszok könnyen és egyszerűen felszerelhetőek a speciális tartókra. A kerítések megvásárlásával széppé és vonzóvá teheti az udvart.

Nem kell félteni az időjárás viszontagságaitól a horganyzott kerítést

Az iskoláknak, a stadionoknak, a nyaralóknak, a telkeknek, a közműegységeknek és sok más, különböző rendeltetésű területnek biztonságos térelválasztásra van szüksége. A horganyzott kerítés megvásárlása kényelmes és olcsó megoldás a problémára, amiben a cégünk a megrendelők segítségére siet. A termékeink megbízható anyagokból készülnek. A rajtuk lévő speciális réteg korrózió elleni védelmet képez és maximalizálja az esztétikai megjelenést.

A horganyzott kerítések fő célja a terület áttekinthetőségének és megbízhatóságának garantálása. Nem gátolják a fényt, a szelet és a csapadékot sem, ami fontos, amennyiben mezőgazdasági hasznosítású növények is vannak az elkerített területen. Más térelválasztókhoz viszonyítva, tagadhatatlan előnyük az erő és a tartósság. A termékek könnyű súlya lehetővé teszi az egyszerű telepítést az alap komplex megerősítése nélkül. Szintén meggyőző érv a horganyzott kerítések választása mellett, az ár elfogadhatósága.