Zselés toll

A szép íráshoz jó eszközök is kellenek. A zselés toll egészen biztosan sokkal kellemesebbé teszi majd a kézzel írást. Amikor a gyermek írni tanul, rengeteg dologra oda kell figyelnie.

Elvárják tőle, hogy helyesen, olvashatóan, sőt, szépen is írjon. Ha nem a megfelelő eszközzel tanulja ezt, a kudarcok az írás élményét elvehetik tőle. A zselés toll egyszerre több előnnyel is rendelkezik. A víz- és UV-álló tintája kevésbé folyós, mint a golyóstollé, mivel nagyobb mennyiségű, többféle pigmentet tartalmaz. Radírozható, így kifejezetten előnyös azoknak, akik sokat kell kézzel írjanak, így ideálisak a tanulóknak, egyetemistáknak, de az irodai, hivatali dolgozóknak is.

Ennek az írószernek az egyetlen hátránya talán az, hogy a tintájának a száradási ideje lassúbb, ezért a balkezeseknek talán nem a legkézenfekvőbb írószer. Az élénk színű, szép, kontrasztos írása roppant népszerűvé tette. Az exkluzív árnyalatoknak, pigmenteknek köszönhetően a zselés toll gyönyörű rajzok készítésére, díszítésére is megfelelő.