Pálinkás pohár készlet a családi ünnepségekre

Pálinkás pohár készlet

Előbb-utóbb minden család sort kerít egy találkozóra, amire nagyszerű lehetőséget biztosítanak az ünnepek. Karácsony, húsvét vagy keresztelő alkalmával biztosan előkerül majd a nagy pálinkás pohár készlet.

Így mindenkinek alkalma adódik arra, hogy megkóstolja a finom italt. A hangulat garantáltan jó lesz az italozást követően. Az is lehet, hogy néhány családtag újratölti majd a poharát. A házigazdának kínálgatnia kell az italt az ünneplés során.

A pálinkás pohár készlet alapesetben 6 darabból áll, de a nagyobb családok esetében ennél többre lesz szükség. A White Crystal oldaláról egy egész kollekció is rendelhető. Mostanában különösen kedvelt a csavart, gravírozott változat, ami biztosan elnyeri a vendégek tetszését. Az ergonomikus kialakításának hála, a pohár nem csúszik ki a kézből.

Ez főleg akkor fontos, ha a család tagjai már több kupicányi italt elfogyasztottak. A pálinkás pohár készlet nehezen törik, de érdemes vigyázni rá. Jó, ha a tulajdonosa egy velúr dobozba teszi a használatot követően, mert így nem lesz baja.

Print Friendly, PDF & Email