A cég irányítása
A cég irányítása

Te is állandóan azon töröd a fejed, hogy hogyan biztosítsd a vállalkozásod jövőjét? Ugye nem bíznád a sorsát egy jósnőre? Hogyan tud egy magyar cég még kínkeserves helyzetben is túlélni? Piroska Gyula írásai és előadásai közelebb visznek a megoldáshoz. Segítségedre lesz, ha cégvezetőként nap mint nap csak végzed a dolgod, és mivel maximalista vagy, ezért nem jut időd magadra.

Őszinte és humoros írása cégvezetőkben gyakran felmerülő kérdéseket vetnek fel. Saját tapasztalatait osztja meg olvasóival, hallgatóival, és megoldást is ad ezekre. Senki sem született cégvezetőnek, ezért biztosan jól jön egy kis segítség, hogy néha ki tudj lépni a taposómalomból. Piroska Gyula könyvei, tréningjei, és ingyenes túlélő csomagja mind-mind a cégvezetésről és annak a problémáiról szólnak.

Olyan hibáiddal szembesülhetsz, amik a napi rutin miatt fel sem tűnnek. Ezeket egy kis odafigyeléssel a jövőben majd könnyedén elkerülheted. Az önképzésre mindig érdemes időt szakítani, de Piroska Gyulával még élvezni is fogod. Sokéves cégvezetői tapasztalatának köszönhetően Te sem fogod kényszernek érezni egy cég irányítását. A munka mellett még magánéletre is vágysz? Hidd el, még erre is létezik megoldás, és ehhez elég a módszereiden változtatni.