A divat állandóan változik a lakberendezés terén is. A különleges mintájú csempék, üvegfelületek nagyon menők mostanában, ezért a tégla mintás tapéta is igen keresett.

Ha pedig még nem tudod, hogy honnan kell beszerezni, akkor a válaszunk a foliafan.hu webshop. Itt ráadásul többféle mintából válogathatsz kedvedre. A lakásfelújítás ma már nem jelent egyet azzal, hogy a még jó állapotú dolgokat eltávolítjuk, kidobjuk a modernebb holmikért. Az öntapadós tapéta az egyik kiváló eszköz arra, hogy bármikor felújíthassunk valamit a lakásban, pazarlás, fölösleges költségek és felfordulás nélkül. Mivel öntapadós, a tégla mintás tapéta felhelyezéséhez nincs szükség ragasztóra és speciális eszközökre, de még szakértelemre sem.

Te is megvalósíthatod az elképzeléseidet teljesen egyedül! A tégla mintás tapéta nagyon jól mutat a konyhákban, teraszokon, fürdőszobákban, tulajdonképpen bárhová teheted, ahol tetszik. Természetes hatású, nem érzékeny a hőre, párára, gőzre, ráadásul egyszerűen tisztítható is.