Eredeti bőr vadászbakancs

Nem érdemes elindulnunk, hogyha nem vagyunk kellően felkészülve a természet viszontagságaira. A ruházatunk elengedhetetlen részét kell képezze a vadász bakancs, mivel olyan előnyökkel rendelkezik, amelyekkel sok hagyományos lábbeli nem.

Ezek az előnyök elég hamar meg fognak mutatkozni a terepen Az erős anyaga miatt védve vagyunk a sérülésektől. A durva és köves talaj kényelmetlenségét nem fogjuk érezni a talpunkon, még egy hosszabb túra esetén sem.

A vadász bakancs tervezésénél a készítők sokat fáradoztak azon, hogy kellően szellőssé tegyék, de ez nem mehet a vízhatlanság kárára, elvégre így már teljesen használhatatlanná válna, hogyha a belsejébe bejut a nedvesség egy kiadós eső miatt.

Sajnos egyetlen pár vadász bakancs nem felel meg minden terepre. Egyes modellek képesek a lábunkat melegen tartani akár -30°C-on is, míg a kínálatunkban szerepelnek olyan típusok is, amelyek kifejezetten a meleg időben használatosak. Ezeknek sokkal jobb a légáteresztő képességük. A vadász bakancs minden szempontból nézve helytáll a nehéz terepen.