buborekos boritek

Buborékos boríték

Ne bízza a véletlenre a biztonságot, ha postai vagy futárszolgálati csomagot szeretne feladni! Válassza a lehető legmagasabb minőségű csomagolást, mert ezzel rengeteg bosszúságtól megkímélheti magát!

A buborékos boríték megóvja a küldeményt az ütődésektől, ezért az nagy valószínűséggel nem fog eltörni, amíg a címzetthez nem ér. Az esőzés és a havazás miatt sem kell aggódnia, hiszen a műanyag zacskó nem engedi át a nedvességet.

Karcolás sem érheti a küldeményt, ezért ebből a szempontból is érdemes a buborékos boríték mellett döntenie. Keresse fel a shop.zalapack.hu weboldalt, ha vásárolni szeretne! Itt háromféle méret közül választhat. Mivel egyiknek az ára sem magas, ezért nem kell mélyen a tárcájába nyúlnia. Egy csomagban 10 darab buborékos boríték található.

A rajtuk lévő ragasztószalagnak köszönhetően nem okoz gondot a lezárásuk. Észrevétlenül biztosan nem lehetséges a felbontásuk. Barna, illetve fehér színben rendelhetőek meg. Jelenleg mindegyik típus raktáron van, tehát most kell leadnia a megrendelését.

Print Friendly, PDF & Email